Despre noi

Cine suntem?

ALMA CONSULTING

Suntem o companie românească dinamică, cu o experiență de peste 30 de ani în dezvoltarea de proiecte integrate și care acoperă o gamă largă de servicii de proiectare de arhitectură, inginerie și supervizarea execuției lucrărilor în șantiere.

Compania a evoluat permanent și utilizează tehnologii moderne, în scopul protejării mediului, economiei de energie, creșterii confortului și durabilității investițiilor propuse.

Arhitectură

Echipa noastră asigură proiectare de arhitectură, rezistență și instalații, trecând prin fazele: Studiu Fezabilitate(S.F.), Documentație de Avizare Lucrări de Intervenție (D.A.L.I.), Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.), Proiect Tehnic (P.T.) și Detalii De Execuție (D.E.)

Inginerie

Proiectăm structurile de rezistență ale construcțiilor astfel încât să asigure satisfacerea cerinței de rezistență și stabilitate pe intreaga durată a construcției, în condițiile unei exploatări normale. Astfel, inginerii nostri contribuie la respectarea tuturor criteriilor necesare reușitei unei construcții.

Consultanță

Consultanța reprezintă un proces ce se derulează de la prima intâlnire și pana la finalizarea proiectului și punerea în funcțiune a obiectivului. Asigurăm consultanță pentru proiectele finanțate de la bugetul European sau al României, dar și pentru agenți economici privați. In cadrul discuțiilor purtate vă punem la dispoziție toate informațiile necesare pentru ca dumneavoastră să puteți face o alegere și investiție inteligentă.

Certificări

Garantăm calitatea serviciilor noastre!

În urma unei munci de peste 30 ani de activitate, am acumulat un număr impresionant de premii, distincții și atestări. Serviciile noastre sunt acreditate ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 și IQNet.

Serviciile noastre

Premii, distincții și atestări

ALMA CONSULTING SRL